sábado, 26 de febrero de 2022

Peníscola treballa ja en l’ampliació de l’enllumenat nadalenc per a consolidar-lo com a atractiu turístic d’hivern

 

 

 La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Peníscola està avançant en la        tramitació necessària per a ampliar la il·luminació nadalenca que Ferrero Rocher va instal·lar l’any passat en la localitat, després de guanyar el concurs    anual de la coneguda marca de bombons.

 
Així, les àrees de Contractació, Secretaria, Intervenció i Serveis es coordinen per a gestionar-ho i que el Nadal 2022 ja compte amb nous espais il·luminats.
La voluntat del consistori és sumar nova decoració lumínica a la il·luminació de Ferrero Rocher perquè faça brillar més espais de la ciutat emmurallada en el pròxim Nadal.
“Pretenem ampliar els espais il·luminats amb els llums de l’estètica de Ferrero per a atraure així cada any nous visitants que descobriran i voran brillar nous racons del nostre poble per Nadal” ha explicat Ramon Simó, regidor de Festes i responsable de la il·luminació nadalenca.
Per part seua, l’àrea de Turisme, està treballant ja en el disseny del mercat nadalenc que se situa en la plaça de Santa Maria, epicentre del nou enllumenat en el nucli antic, “estem treballant en un mercat que dure més dies i se sume a l’atractiu dels llums de Nadal” ha explicat Raquel París, regidora de Turisme, qui ha valorat “la importància de consolidar l’enllumenat com a atractiu turístic de Peníscola a l’hivern”.
La regidora ha fet referència a la gran campanya de comunicació de la qual es va beneficiar la destinació el passat Nadal, gràcies al concurs de Ferrero Rocher, “que hem de continuar aprofitant, reforçant la nostra aposta i posant-la en valor, destinant nous recursos que ens permeten tornar a captar l’atenció de visitants i turistes per a la temporada d’hivern dels anys pròxims”.

 




 

 

 


Peníscola amplia la plantació d’arbres





 

 

 

 

La posada en marxa del nou contracte de jardineria municipal, a principi de l’actual mandat, contempla un reforç en els recursos destinats a l’ampliació de zones verdes, amb la plantació d’arbres i flors.

 

L’any passat i l’anterior, bona part de les esforços realitzats en matèria de jardineria, han estat enfocats a recuperar el litoral malparat pels temporals marítims Glòria i Filomena, a més de les tasques de manteniment de les zones enjardinades de la població.

En els últims mesos, s’han centrat els esforços a la plantació d’arbres en diferents zones, com l’Ullal de l’Estany i Peñismar, on aquests dies els jardiners estan ultimant la incorporació de nous exemplars.

“El nou contracte, ens està permetent millorar gradualment les diferents zones verdes del municipi i planificar la seua ampliació” ha explicat l’edil de Serveis, Jorge Rovira, “a poc a poc anem recuperant arbratge per a superar els 15.000 exemplars en nucli urbà” ha destacat.

 



 

Concretament, s’han plantat en l’últim trimestre, 23 Tamarix gallica en Peñismar, Passeig marítim nord en el seu tram més pròxim a Benicarló i avinguda de Navarra; 2 Brachichiton acerifolium en Av. Mestre Bayarri; 10 Lagunaria patersonii als carrers Mestre Roca, Vilanova d’Avinyó i Antonio Pascual; 8 Ficus nitida a Peñísmar i C. la Cova; 2 Schinus molle en Ullal de l’Estany; 2 Tupuana tipu en C. Tramuntana i Av. Estació; 3 palmeres Washingtonia robusta de 4 metres d’altura en Av. Papa Luna, i 2 Eucalyptus camaldulensis en Ullal de l’Estany.

Amb les noves incorporacions, Peníscola compta ja amb 10.300 arbustos, 1806 arbres i 1433 palmeres; a la qual cosa se sumen 38.000 m² de gespa i 54.000 metres quadrats de vegetació entapissant, a més de 10.300m2 d’arbust d’embelliment.

“Plantar més arbres i ampliar les zones verdes és la nostra voluntat i continuarem ampliant els nostres esforços en aquesta direcció” ha dit el mateix alcalde, Andrés Martínez, qui ha anunciat la plantació de més flors en diferents zones, més arbres i la incorporació de més arbustos amb flor.

 



TODA LA INFORMACION LO HE

ENCONTRADO EN LA PÁGINA 

OFICIAL DE VINAROS NEWS

 



 
 
  
 
   Pirata Oscar 

No hay comentarios:

Publicar un comentario