lunes, 3 de abril de 2023

Peníscola presenta la segona edició de la Remember Fest amb un cartell de luxe

 


 

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Peníscola ha acompanyat aquest matí la productora Raser Esdeveniments i Rememberos.es en la presentació de la segona i esperada edició del Peníscola Remember Fest, “el major festival de música Remember de la província de Castelló” tal com l’ha valorat novament Tonet Marzá, coordinador de l’esdeveniment, qui ha advertit que aquesta segona cita remembera cerca “consolidar-se com la cita de referència per als aficionats a aquesta música”.

 

A l’esplanada contigua al Port pesquer, on ja es va celebrar l’any passat l’edició inaugural, el pròxim 3 de juny, des de les 15h i fins a la matinada, Peníscola acollirà aquest singular festival musical amb els millors temes dels anys 90 i 2000.

“Esperem multiplicar l’èxit de l’any passat, donant el tret d’eixida en gran de la temporada de festivals de l’estiu en el nostre municipi” ha valorat el regidor de l’àrea de Cultura, Ramón Simó, durant la presentació.

El cartell l’encapçala Kate Ryan amb el seu etern tema “Désenchantée”, que estarà acompanyada per  Milk Inc, amb el conegudíssim”In My Eyes”; La Luna  i la seua “When The Morning Menges”; Taleesa i el seu arxiconegut  “Let Em be”, o la incombustible Eva Marti i la seua “Fly On The Wings Of Love”. Completen el cartell del Peníscola Remember Fest 2023 Tina Cousins amb “Pray”; Jessy i el seu “Look at Em Now”; Essential feat Allison  amb “Touch The Sky”; Dee Dee i el seu “Forever”; Robin amb “Flames Of Love”; Sam Darris i “Spirit Of Area”; Spanic  i el seu “Sister Goden Hair”; Wintermute amb “Hands Of Fate”, i Sylvan amb “Guittar Spell”.
“Encara queden algunes sorpreses que anirem revelant en els pròxims dies” ha assegurat Marzá, que ha anunciat més confirmacions per a un cartell “de luxe”.

El mateix alcalde, Andrés Martínez, ha destacat la importància de l’assistència de públic de les nostres comunitats autònomes veïnes al Festival, que comptarà “amb el millor del Remember en un enclavament únic, com és la zona portuària, al costat de la platja i als peus de la fortalesa medieval”, destacant l’impacte en pernoctacions que té l’esdeveniment en la activitat turística del municipi.

Des de l’organització s’espera superar la venda d’entrades de l’edició passada que es va situar per damunt de les 4000 i que ja poden reservar-se en les seues diferents modalitats en la pàgina web  

 


 

 

Peñíscola Remember Fest 2023

 

 

 

 

el festival...

EL MEJOR
REMEMBER
DE ESTE VERANO​

EL FESTIVAL
REMEMBER
DE LA PROVINCIA​
DE CASTELLÓN

 

 

Verano, un entorno junto a una poblacion como Peñiscola, con el mar Mediterráneo de fondo, un festival único en España y la mejor música electrónica de la época dorada. No te puedes perder el Peñiscola Remember Fest el sábado 3 de junio de 2023.

 
 

 A continuación, podrás encontrar más información acerca de todos los artistas confirmados de nuestro cartel, como la mítica cantante Kate Ryan que con su éxito “Désenchantée” conquisto los corazones de todos los amantes del dance, en esta edición actuara junto a los mejores dj’s del panorama nacional y mucho más.

 

Aforo con capacidad para 5.000 personas al aire libre.

Recinto preparado con todas las medidas de seguridad e higiene.

Una ubicación especial para celebrar un evento único.
 
 
 

ARTISTAS & DJ's

Kate Ryan

LINDA MERTENS from MILK INC · LA LUNA · IAN VAN DAHL · TALEESA · JAVI BOSS · TONET MARZÁ · EVA MARTI · TINA COUSINS · JESSY · DEE DEE · ESSENTIEL feat ALLISON · ROBIN · SPANIC
PRÓXIMAMENTE MÁS…


En breve la lista de Dj's del festival

información

 



 
 
 
 

 

PEÑISCOLA REMEBER FEST 2023


 
 
 

 

Maestrat Tv - Peñíscola - 

Presentació del Peñíscola Remember Fest 2023

 
 
 
 

 
 
 
 Nuestro Cabeza de Cartel para el PRF 2023 
 
- Kate Ryan
 
 


 

 

Hemos bailado en infinidad de veces todos sus éxitos, 
 
a día de hoy seguimos haciéndolo. 
 
Es un lujazo contar con esta gran artista para el próximo 3 de Junio.
 
                                        LINDA MERTENS From MILK INC en PRF 2023

 
 
 

 
 
Sin duda alguna es una de las artistas que mas nos gusta, 
 
cantamos y tarareamos todos sus temas en cualquier 
 
fiesta remember que se preste, nos hace especial ilusion 
 
poder contar con ella el proximo 3 de Junio.
 
                                                 TINA COUSINS en PRF 2023
 
 
 




 ROBIN Acertó de lleno reversionando clasicazos 
 
como el Juliet, Like a Flame o el mismísimo Flames Of Love 
 
bailaremos todos sus temarraquens el próximo 3 de Junio en 
 
Peñiscola Remember Fest
 
 
 
 

TODA LA INFORMACIÓN LO HE

ENCONTRADO EN LA PÁGINA 

OFICIAL DE VINAROS NEWS Y 

INFORMACIÓN ADICIONAL DE 

LA PÁGINA WEB DE REMEMBER

FEST PEÑÍSCOLA, VIDEOS DE

PROMOCIÓN DEL CANAL DE 

GRAN HOTEL PEÑÍSCOLA Y 

RUEDA DE PRENSA DE MAESTRAT

TV, VIDEOS DE LOS ARTISTAS DE 

FACEBOOK TODOS EN YOUTUBE




















    
   Pirata Oscar 

No hay comentarios:

Publicar un comentario