miércoles, 2 de octubre de 2024

Infinitri 226 aferma la llarga distància a Peníscola amb la seua segona edició





Fins fa un any la llarga distància estava “òrfena” de proves a la província de Castelló i per a posar-li remei va arribar l’equip d’Infinitri Sports amb la realització de la primera edició de l’Infinitri 226. Aquest pròxim diumenge 6 d’octubre es donarà l’eixida a la segona edició amb energies renovades i amb xicotetes millores a un esdeveniment que ja “va nàixer” amb una gran qualitat organitzativa, on l’actualització més significativa és el de la carrera a peu, ja que després d’escoltar els comentaris dels participants a través de la seua enquesta de satisfacció, s’ha reduït de 5 a 4 voltes.

 

Elevada participació internacional i favorits de primer nivell

Infinitri 226 ha crescut en participació en aquesta segona edició, que era l’objectiu principal aquesta temporada, però el que més destaca és l’important augment de participació internacional. Començant a nivell provincial, el 98% dels participants són de fora de Castelló, i seguint a nivell autonòmic, el 92% és de fora de la Comunitat Valenciana. A nivell internacional, el 22,2% dels participants procedeixen de fora d’Espanya, amb França com a país amb major representació, i rebent a participants de països com Finlàndia, Bèlgica o Polònia entre altres.

En l’apartat de triatletes favorits, en categoria masculina destaquem al guanyador de la primera edició, el belga Timothy Van Houtem que intentarà revalidar el seu títol. Seguirem molt de prop els espanyols, Iván Álvarez, un dels millors triatletes espanyols en mitjana i llarga distància, guanyador entre moltes altres altres carreres, del triatló de llarga distància de Vitòria, i Pello Osoro que només aquest mes de setembre ha guanyat el Bilbao Triatlón,  el Triatlón MD de Santander i ha pujat al pòdium del T100 Eivissa. Tampoc descartem el triatleta professional polonés Pawel Miziarski, al qual segur que veiem en les primeres posicions al llarg de l’esdeveniment.

En l’apartat femení, sobretot destaquem a Isa Solsona, que va competir en 2023 en el mundial d’Ironman a Hawaï i enguany va guanyar l’Infinitri Borriana en distància Half. Seguro que li posa les coses difícils la finlandesa Maisa Tuliniemi, ja que compta amb diversos pòdiums i victòries en diferents distàncies, el més recent el bronze en els campionats finlandesos de distància esprint.

Què trobaran els participants en Infinitri 226?

En primer lloc, tot el que t’ofereix la seua germana xicoteta en el 113. Peníscola és oficialment un dels pobles més bonics d’Espanya, ofereix experiències per a tota la família, allotjament des del més econòmic fins a 5 estreles i tota la riquesa gastronòmica de la dieta mediterrània. A nivell de recorreguts, en la natació podran delectar-se envoltant el Castell Templer de Peníscola, completant els 3.800 metres en una única volta. El ciclisme ens endinsa a la comarca del Baix Maestrat per les localitats de Càlig, Sant Jordi i Cervera del Maestrat, en un circuit a 3 voltes. Finalment, la carrera a peu té recorregut totalment pla pel passeig marítim de Peníscola on rebre tota la calor del públic, pas previ a creuar una de les metes més espectaculars que existeixen: la plaça de Santa Maria, envoltada per murs de pedra, bateries de defensa en altres segles, i que han servit fins d’escenari per a l’arxiconeguda Game of Thrones. Tot això ho completem amb carreres infantils, gran ambient el dissabte vesprada amb sessió DJ, un excel·lent pac de benvinguda i una completíssima postmeta, tot senyals d’identitat dels esdeveniments Infinitri.

La prova compta amb el suport de l’Ajuntament de Peníscola i de la Diputació de Castelló, a nivell provincial, així com de la Generalitat Valenciana a nivell autonòmic, i gràcies al seu impuls va poder #començar aquest projecte, que edició a edició continuarà creixent i vinculant esport i turisme tant en la seu Peníscola, com a la província de Castelló i per extensió a la Comunitat Valenciana.
Els temps de pas en directe es podran seguir a través de l’APP de Infinitri Sports i l’actualitat de l’esdeveniment es podrà seguir a través de les seues xarxes socials en @infinitri226

 



TODA LA INFORMACIÓN LO HE

ENCONTRADO EN LA PÁGINA 

OFICIAL DE VINAROS NEWS 

 


















    
   Pirata Oscar 

No hay comentarios:

Publicar un comentario